Már az Ázsia Expressz elindulása előtt tudták, hogy Béres Anették lesznek azok? Elképesztő ami most kiderült

Már az Ázsia Expressz elindulása előtt tudták, hogy Béres Anették lesznek azok? Elképesztő ami most kiderült

Megdöbbentő mondat az indulás előtt.

Béres Anett és Sáfrány Emese kíméletlen kritikával szembesültek A győztes páros továbbra is érezhetően feldúlt a történtek miatt Meglehetősen élesen fogalmazott néhányszor a vetélytársakról a Zsigmond Angi-Mészáros Bende páros a TV2 Ázsia Expressz című műsorában. A fiatalok különösen Béres Anettal és Sáfrány Emesével voltak kíméletlenek, emlékezzünk csak Angi, a gyermekvállalással kapcsolatos mondataira. Volt a dolognak előzménye, amelyről Anett mesélt a Storynak:
„Kipécéztek maguknak minket. Bendének még a forgatások előtt volt egy olyan megjegyzése, miszerint sokat kell majd veszekedni, mert ez az érdekes a tévében. Mivel mi voltunk a játék elején a legkevésbé szimpatikusak a nézőknek, ráadásul lányok vagyunk, mi bizonyultunk a tökéletes prédáknak a tervükhöz.
Teljesen alaptalanok voltak a támadásaik, így egyszerűen nem lehet beszélni, pláne egy nálad idősebb emberről. Angéla magáról állított ki bizonyítványt a viselkedésével, hiszen mindenki látta, mennyire tiszteletlen és rosszindulatú. És Bendét sem kell félteni, ő is olyan alpári jelzőkkel illetett minket, amilyeneket úriember nem vesz a szájára. Biztosan nem fogom keresni a jövőben a társaságukat" - mesélte érezhetően ennyi idő után is feldúltan a győztes páros egyik tagja.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap