Most jött a megrendítő hír Bruce Willisről, méltó búcsúra készül a családja

Most jött a megrendítő hír Bruce Willisről, méltó búcsúra készül a családja

Bruce Willis egészsége gyorsan romlik
Az arcán látszanak a demencia jelei
Családja attól tart, hogy alig maradt már idejük Bruce-szal
Állandó segítségre van szüksége
Lefotózták Bruce Willist, aki épp egy fekete autó ablakán bámult kifelé..

Zavarodottnak látszott. Az arca „lógott”, ami a demencia előrehaladott stádiumának klasszikus jele. Szomorú így látni őt, de legalább kimozdult, és a stimuláció elengedhetetlen az ilyen demens betegek számára. Szüksége van arra, hogy az utolsó napjaiban se zárják el a külvilágtól – mesélte egy bámészkodó.

A szerettei két és fél évvel ezelőtt jelentették be, hogy visszavonul a színészettől, miután az orvosok megerősítették, hogy afáziában szenved, ami lassan megfosztja a verbális kommunikáció képességétől. Egy évvel később elérte a frontotemporális demencia is.
A betegsége olyan ütemben rosszabbodik, hogy a családja attól tart: alig maradt már idejük Bruce-szal – mondta egy informátor.

Modell felesége 2009 márciusában ment hozzá a Die Hard sztárjához. Emma a betegségben is kitart a férje mellett. Miközben a család igyekszik felkészülni az elkerülhetetlenre, kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy Bruce mindig biztonságban legyen.

Alig hagyja el a házat, és amikor megteszi, az mindig gondosan megtervezett művelet
– mondta egy bennfentes.

Segítségre van szüksége a felkészüléshez és az autóig való eljutáshoz is. Az ápolói minden nap minden órájában gondoskodnak arról, hogy minden rendben legyen körülötte, és ne zavarodjon össze, a testőrei pedig óvják a nyilvánosságtól. Az a Bruce, akire a szerettei emlékeznek, tele volt energiával és férfias büszkeséggel. Most a hozzá legközelebb állókat sem ismeri fel.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap