Most kaptuk a hír Hunyadi Donatelláról! Aki tud, segítsen, szívbemarkoló, ami...

Most kaptuk a hír Hunyadi Donatelláról! Aki tud, segítsen, szívbemarkoló, ami...

Szívbemarkoló, ami kiderült.

Nem csak szép és csinos, és azt már tudjuk róla, hogy remekül énekel és táncol is Hunyadi Donatella, de most bebizonyította, hogy emberségből is jeles. A naptárdíva lányát nemrég megkereste egy kétségbeesett édesanya, akinek a kisfia, Beni 4 éves egy nagyon ritka izomsorvadásos betegségben szenved.
Benni Duchanne féle izomsorvadásban szenved, ami 8-10 éves korban már odáig vezethet, hogy tolószékbe is kerülhet és a későbbikben le is bénulhat. Viszont van egy speciális génterápia, ami az USA-ban és Dubaiban is elvégezhető, melynek az ára 1,3 milliárd forint. Eddig 500 millió gyűlt össze, de még mindig nem elég. Mentsük meg Benit! - jótékonysági koncertet szerveznek Budapesten.
2024. október 20. 19:30-kor a Belvárosi Szent Mihály templomban többek között fellép Bogdányi Titanilla színművész, Filep Xavér orgonista, Kertesi Ingrid Liszt Ferenc-díjas opera-énekművész és persze Donatella is énekelni fog.

A belépés ingyenes! A koncert végén kosarakba helyezhetik egyéni adományaikat, amelyet ott helyben átadunk a szülők részére.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap