Ők győztek! Óriási fordulatok után megvan az Ázsia Expressz idei győztes párosa - De ami ezután történt, az valami döbbenetes

Ők győztek! Óriási fordulatok után megvan az Ázsia Expressz idei győztes párosa - De ami ezután történt, az valami döbbenetes

Hat hét embert próbáló küzdelem után Béres Anett és Sáfrány Emese futott be elsőként a TV2 Ázsia Expressz döntőjében, így ők lettek az idei évad nyertesei. Anett ezzel önmaga számára is bebizonyította, hogy fizikailag is teljesen felépült a több mint két évvel ezelőtti drámai balesete után.
– Én úgy vállaltam el ezt a szereplést, hogy nem akartam felmentést kérni a korábban történtek miatt, ezért egy hónappal az indulás előtt kőkemény edzésbe kezdtem – mesélte lapunknak. – Egy 16 emeletes házban lakom, ahol fokozatosan lépcsőztem, és a végére már 110 emeletet mentem fel-le. Közben rengeteg hátizom-erősítő gyakorlatot végeztem, és a balesetem óta először újra futni kezdtem, mégpedig ásványvizes palackokkal teli táskával a hátamon. Amikor elkezdtem, nagyon gyenge voltam, de éreztem magamon napról napra a fejlődést. Így is vittem magammal hátmerevítőt, amit egyszer használtam is, illetve fájdalomcsillapítókat, de azokra nem volt szükségem. Talán kétszer kentem be a lábamat egy speciális krémmel. Magamat is megleptem, hogy mennyire jól bírtam a feladatokat, pedig az ápolóim is aggódtak értem, amikor látták, hogy szerepelni fogok, és most is folyamatosan írnak, hogy nem hiszik el, miket csináltam – nevetett fel.
Anett lelkileg már korábban túltette magát a súlyos balesetén, az Ázsiában pedig megbizonyosodott róla, hogy fizikailag is újra a régi.

– Mindent meg tudtam csinálni, és ez hatalmas büszkeséggel tölt el. Volt, hogy az erőalapú feladatokat Emese vállalta, aki erős, stramm csaj, jól kiegészítettük egymást.

A két barátnő kitartása meghozta az eredményét, ugyanis – Krausz Gábort és Mikes Annát megelőzve – ők lettek a végső győztesek, kiérdemelve az ezért járó 15 millió forintos fődíjat, amit testvériesen elosztottak. Anett a vállalkozásába fektetett be a részéből.


– Megfogalmazhatatlanul jó, leírhatatlan érzés volt győzni. Boldogság és büszkeség, mindeközben lepergett előttünk az a hat hét. Életünk egyik legjobb pillanata volt, sokáig fel sem fogtuk. Mi egészen az utolsó hétig nem gondoltunk a győzelemre, csak mindig az adott hétre fókuszáltunk és lépésről lépésre haladtunk. Hullámzó volt a teljesítményünk, amikor Taiwanra értünk, akkor jöttünk igazán bele. Ott már kiismertük egymást erősségeit, illetve kitanultunk mindent, ami segített minket a játék során. Ennek pedig meg is lett az eredménye – tette hozzá Anett.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap