Óriásit hibázott, azonnal távoznia kellett az ATV arcának - Ekkora baki már nem fért bele neki

Óriásit hibázott, azonnal távoznia kellett az ATV arcának - Ekkora baki már nem fért bele neki

A népszerű műsorvezető, Tóth Géza 13 év után befejezi a híradózást, miután péntek reggel újfent lekéste a beosztás szerint általa vezetendő ATV Híradót. Tóth Gézát végül Szlazsánszky Ferencnek kellett helyettesítenie, azután, péntek reggel nem jelent meg a beosztása szerinti időpontban, és emiatt lekéste az ATV Híradót. Legutóbb tavaly december végén történt hasonló eset a híradóssal, akkor fegyelmi eljárás indult ellene.
„Eljött az a pont, amikor 13 év után befejezem a Híradózást. Fontos része volt az életemnek és köszönöm az ATV-nek a bizalmat. Túlvállaltam magam és ma reggel komoly zavart okoztam, hogy elnéztem a beosztásom és nem mentem be az ATV Híradójába. Másodszor elkövetni ugyanazt a hibát, nem fér bele! Elnézést kérek a kollégáktól és a kedves nézőktől is.”
A portál arról ír, Tóth Gézát váratlanul Szlazsánszky Ferencnek kellett helyettesítenie, miután péntek reggel nem jelent meg a beosztása szerinti időpontban, és így lekéste az ATV Híradót, amit ő vezetett volna.



Nem ez az első eset
Ahogy Tóth a nyilatkozatában is utalt rá, ilyen már 2023 december végén is történt, akkor fegyelmi eljárás indult ellene, de végül a csatorna, miután a műsorvezető elnézést kért, megbocsátott neki és mint megírtuk, szankció nélkül megúszta az ügyet, csupán figyelmeztetést kapott az ATV műsorvezetője a késése miatt.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap