Rendkívüli! Kisiklott egy vonat a Keletiben - ITT van amit eddig tudni lehet

Rendkívüli! Kisiklott egy vonat a Keletiben - ITT van amit eddig tudni lehet...Zajlik a mentés

Ahogy azt már korábban megírtuk, több, a Keleti pályaudvarról közlekedő vonat esetében is késésekre, járatkimaradásokra lehet számítani. Vitézy Dávid értesülései szerint nem egyszerű műszaki hibáról van szó, hanem – a nyárihoz hasonlóan – ismét kisiklott egy vonat a pályaudvaron. Az esettel kapcsolatban megkerestük a MÁV-ot.
„Ma reggel újabb kisiklás történt, ismét a Keleti pályaudvaron, egy mozdonyt érintően. Ez okozza a MÁV által bejelentett zavarokat a pályaudvar működésében. A pontos okokat nyilván nem lehet még tudni, de a nyár végi eset után illene igen gyorsan magyarázatot adnia a MÁV-nak arra, hogy történhetett ez meg ismét ugyanott. Tudtommal személyi sérülés szerencsére nem volt” – írja Vitézy Dávid a Facebook-oldalán.


Járatkésések
Műszaki hiba miatt a Keleti pályaudvaron 15-20 perces késésekkel közlekedhetnek egyes vonatok – közölte a Mávinform hétfő reggel Facebook-oldalán. Azt írták, hogy a hatvani vonalon az egri Agria, valamint a gyöngyösi Mátra InterRégiók Budapest és Hatvan között S80-as vonatként közlekednek. Az újszászi vonalon pedig a szolnoki Z60-as vonatok Budapest és Sülysáp között S60-as vonatként közlekednek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap