Sokan nem tudják, pedig minden mosógépből lehet szárítógép, EZZEL az egyszerű trükkel - EZT nem fogod elhinni, pedig működik

Sokan nem tudják, pedig minden mosógépből lehet szárítógép, EZZEL az egyszerű trükkel - EZT nem fogod elhinni, pedig működik

Hűvösebb időben a ruhák is nehezebben száradnak meg, ha kiteregetjük, ám ha nincs ideje ezt kivárni, hoztunk egy tippet, amelynek segítségével könnyen és gyorsan megszáríthatja a ruháit szárítógép nélkül is. Ehhez pusztán a mosógépre és egy kis trükközésre – egészen pontosan egy törölközőre – van szükség. Mutatjuk, mit kell tennie!
Ha szeretné, hogy mosás után a ruhái sokkal gyorsabban száradjanak meg, csak tegye vissza azokat a mosógépbe! A trükk pedig nem más, mint hogy betesz a ruhák közé egy nagy, tiszta és száraz törölközőt. Arra figyeljen, hogy ne egy gombócba összegyűrve, hanem lazára hagyva tegye be, hogy megfelelően felszívhassa a vizet.
Ezután indítson el egy centrifugás programot, kiválasztva a legmagasabb fordulatszámot.

Arra figyeljen, hogy ne egy gombócba összegyűrve tegye be a törölközőt 

Még egy trükk
Miután lejár a program, látni fogja, hogy a törölköző mennyi nedvességet szívott magába a nedves ruhákból, így azután már csak nagyon rövid ideig kell szárítania azokat, például a radiátoron. Természetesen minél kevesebb ruhát teszünk be egyszerre a mosógépbe száradni, annál eredményesebb lesz a dolog.

dddddddddddddd
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap