Újabb hírek érkeztek Sallai Nóráról: Nem javult a helyzet, sőt…🙏 👇

Újabb hírek érkeztek Sallai Nóráról: Nem javult a helyzet, sőt…🙏 👇

Az egész színészszakma összefogott a Jóban Rosszban egykori színésznőért, Sallai Nóráért, aki pénteken kisfiával együtt szörnyű autóbalesetet szenvedett. Nórának ugyanis sürgősen vérre van szüksége ahhoz, hogy meg tudják menteni az életét. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat. Csonka András most újabb információkat osztott meg a színésznő állapotáról.
Sallai Nóra pénteken súlyos autóbalesetet szenvedett kisfiával

A Jóban Rosszban színésznőjének sürgősen vérre van szüksége

Nóra kollégái és más színészek is összefogtak, segítséget kérnek a véradásban

Véradásra október 2-án a Westendben, míg október 3-án a Duna Plázában van lehetőség, irányított véradással országosan is lehet segíteni
Ahogyan arról lapunk is beszámolt, a Jóban Rosszban egykori sztárja, Sallai Nóra péntek este drámai balesetet szenvedett ötéves kisfiával Alsónémediben. A színésznő kisfiát még a helyszínen újra kellett éleszteni, és azóta nincs nyilvánosságra hozható információ az állapotáról. Nórit szintén életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, és jelenleg az egyik fővárosi klinika intenzív osztályán fekszik altatásban, és az orvosok az életéért küzdenek. Az ütközés ugyanis olyan hatalmas erejű volt, hogy a színésznő több, rendkívül súlyos sérülést szenvedett. Műtétek sorozata vár rá az elkövetkező napokban, mindehhez azonban sürgősen vérre van szüksége.

A kollégái könnyeikkel küszködve próbálják mozgósítani az országot, de az egész színész szakma összefogott, és valóságos mozgalmat indítottak, hogy mindenkit arra buzdítsanak, aki csak teheti, vegyen részt irányított véradásban, így segítve Nórának, aki számára mindez most életmentő lehet. Ma a Westendben, holnap a Duna Plázában várják az önkéntes véradókat.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap