Újra együtt! Visszafogadta a megcsalás után felesége, a népszerű magyar zenészt - ÍGY tudatták mindenkivel

Újra együtt! Visszafogadta a megcsalás után felesége, a népszerű magyar zenészt - ÍGY tudatták mindenkivel

Több mint tíz éve van együtt a kedvesével Kunu Márió, aki nyáron maga is beismerte: elkövetett egy hatalmas hibát, amit férfiasan vállalnia kell. A felesége később nyilvánosságra hozta, hogy a megcsalás miatt elválnak útjaik, és nem hajlandó tovább a zenésszel maradni. Igen ám, viszont most nagyon úgy néz ki, hogy ismét egymásra találtak.
Kunu Márió igazi YouTube-sztárnak mondhatja magát, hiszen az egyik legismertebb száma, a Rajosan már közel 30 millió megtekintésnél jár a platformon. Az 1991-ben született énekes 12 éves kora óta foglalkozik zenéléssel, azonban azt sem titkolja, hogy meggyűlt a baja korábban a hatóságokkal: körözték és elfogatóparancsot is adtak ki ellene.
Márió a családja miatt próbált változtatni az életén, hiszen 2021-ben született meg a kisfiuk a feleségével. Kunu Alexandrával már több mint tíz éve alkottak egy párt, amikor is nyár végén bejelentette, hogy elválnak egymástól. Azóta mint kiderült, megpróbálták helyrehozni a kapcsolatukat, mert a kisfiuk érdekeit tartották szem előtt, de a fiatal édesanya szeptember közepén árulta el, hogy végleg zátonyra futott a házasságuk, és megcsalás is közrejátszott abban, hogy szakítsanak.

"Márióval a történtek után VÉGLEG külön utakon folytatjuk tovább. Mindketten hibáztunk, hogy idáig jutottunk (nálam nem megcsalás történt), de szerintünk így lesz a legjobb, mert értelmetlen a sok veszekedés, és a Nátánt helyezzük előtérbe. Azt hittük, működni fog, megpróbáltuk, harcoltunk, de nem így lett. Továbbra is igyekszünk jó viszonyt ápolni, és mindent megtenni, hogy jó szülei legyünk a gyermekünknek, és ő ebből semmit se érzékeljen. Egy fejezet lezárult, kérem, tartsa mindenki tiszteletben. Köszönöm" - nyilatkozott pár hete a válásukról Alexandra.

Újabb esély

Korábban egyébként elmondta, azért adott újabb esélyt Máriónak, mert nagyon sokat szenvedett, és végül arra jutott, hogy próbálják meg még egyszer. A döntését elsősorban az alapján hozta meg, hogy a két és fél éves kisfiukak az a legjobb, ha az anyukája és az apukája mellett nő fel, valamint gyönyörű tíz évet tudhatnak maguk mögött.

Feltehetően most is hasonló gondolatok cikáztak a fejében, ugyanis a hűtlen zenész közösségi oldalán egyértelműen látszik, hogy ismét egy párt alkotnak.



A zenész újra a felesége mellett pózolt, ráadásul mosolyogva. Bár a kommentszekcióban nem értik a rajongók, pontosan miért bocsátotta meg Alexandra a megcsalást, valószínűleg erre is hamar választ kapnak.



Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap