Utasokkal teli busz balesetezett Magyarországon, ami az ütközést követően az oldalára borult...Mutatjuk a döbbenetes részleteket

Utasokkal teli busz balesetezett Magyarországon, ami az ütközést követően az oldalára borult...Mutatjuk a döbbenetes részleteket
Fotó: Pezzetta Umberto

Buszbaleset történt szombaton késő este Zalában. Egymásba rohant egy autóbusz és egy személykocsi szombaton késő este Alsónemesapátinál a 76-os úton, ahol emiatt teljes útzárat rendeltek el - közölte honlapján a katasztrófavédelem tegnap este. A buszon körülbelül 20 utas tartózkodott a baleset idején, és a személy autóban is többen ültek.
A jelentések szerint az ütközést követően a busz az árokban, az oldalára borulva állt meg. A zalaegerszegi és pacsai hivatásos tűzoltók a Zala vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával dolgoznak a helyszínen.

Az autóból ki kellett menteni az utasokat A személykocsi utasait ki kellett szabadítani, a busz körülbelül húsz utasa el tudta hagyni a járművet - írja az MTI.
A katasztrófavédelem körülbelül fél 1-kor frissítést tett közzé az oldalán, amelyben kifejtették, hogy továbbra is fenntartják a teljes útzárat. A buszt a tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően emelik majd ki az árokból, ehhez Nagykanizsáról tűzoltó daru érkezett a helyszínre.

A Zaol helyszíni információi szerint egy személyautó (úgy tudják, egy VW Passat) előzte a sort az Alsónemesapáti melletti hosszú egyenesben, amikor frontálisan ütközött a busszal. A busz az árokba borult, a helyszínen sok a sérült ember volt. Zala vármegye több településéről és Vasvárról is érkeztek mentők a helyszínre.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap