Vajna Tímea zokogott, elvesztette a kisfiát - ERRE nem lehet felkészülni

Vajna Tímea zokogott, elvesztette a kisfiát - ERRE nem lehet felkészülni

Megszakad a szív: Palácsik-Ráthonyi Tímea szívszorító emléket osztott meg közösségi oldalán. Feldogozni is lehetetlen azt a fájdalmat, amit Andy Vajna özvegye, Vajna Timi egy évvel ezelőtt átélt. Az egykori modellről köztudott, hogy mindent megtesz azért, hogy édesanya lehessen, azonban időről időre egészségügyi akadályokba ütközik.
Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy Vajna Tímea, Andy Vajna özvegye évek óta küzd azért, hogy édesanya lehessen, azonban egészségügyi állapota rendkívül megnehezíti számára ezt az utat. Az üzletasszony nemrégiben egy svájci kórházból jelentkezett, ahol autoimmun betegségéről és az ebből fakadó súlyos komplikációkról számolt be. Bár számos kezelésen esett már át, a modell továbbra sem adja fel álmát.


Lehetetlen feldolgozni ezt a veszteséget
Palácsik-Ráthonyi Tímea Instagramján 24 óráig elérhető történetében tette közzé, hogy tavaly ezen a napon vetélt el. Az egykori modell kitartóan próbálkozik, hogy kisbabája születhessen, egy évvel ezelőtt már 11 hete hordta szíve alatt kisfiát, mikor tragikus híreket kapott, hogy elvesztette a kisbabát. A fájdalom, amit egy nőnek ilyenkor át kell élnie, feldolgozhatatlan.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap