Vége! A megcsalás után felbontotta eljegyzését a TV2 sztárpárja - Már meg is van új választottja...Ezt nem gondoltuk

Vége! A megcsalás után felbontotta eljegyzését a TV2 sztárpárja - Már meg is van új választottja...Ezt nem gondoltuk

Öt év után végleg szakított Brigi és Dusán, A Kísértés sztárpárja, miután a nő megelégelte, ahogyan bánik vele a férfi. Dusán nem egyszer volt hűtlen a kedveséhez, ezért a műsor végén visszakapta az eljegyzési gyűrűt is. Brigi ráadásul egy másik férfival hagyta el Thaiföldet, akihez akkor került közelebb, amikor a korábbi párja megcsalta őt.
A Kísértés szigetén igencsak sok minden történt az elmúlt hetekben, hiszen csábítástól, megcsalástól, buliktól, sírástól és nevetéstől volt hangos a fiúk és a lányok villája is. Legelőször Gergő és Linda kapcsolata futott zátonyra, miután előbbi az első este megcsalta a párját. Később Dusán került intim közelségbe Edával, akinek az ujját vette a szájába, többször is csókolóztak, fogdosták egymást, együtt aludtak, összesimultak. Mindeközben a férfi Brigivel érkezett a műsorba, akihez korábban már hűtlen volt, ezért megkérte a kezét, mert bizonyítani akarta, hogy nem csapja be többször. Ez nem jött össze, a lány pedig teljesen kikészült lelkileg a tettei és a szavai miatt, hiszen a férfi folyamatosan bírálta őt, illetve a csábító lányhoz hasonlítgatta.
Brigi emiatt ki is osztotta őt az utolsó tűzceremónián, majd amikor a végső döntését kellett meghozni, miszerint egyedül, Dusánnal vagy valaki mással távozik-e a műsorból, így felelt:

Végleg vége

„Úgy jöttünk ide, hogy megerősítsük ezt a kapcsolatot, ami nem sikerült és nagyon-nagyon sokat csalódtam... Megígérted, hogy te ezt be fogod bizonyítani, az életedet tetted rá, hogy nem fogsz csalódást okozni, de amikor megláttam, hogy megcsókoltad Edát, és azt mondtad a reggelinél a lányoknak, hogy nem bántad meg, és nagyon finom volt, én levettem ezt a gyűrűt... Még mindig nagyon szeretlek téged” – jelentette ki a maga alatt lévő lány, miközben átadta az eljegyzési gyűrűjét.

– Nem hiszem el, Brigi. Rengeteget hazudtál nekem – próbált visszavágni a volt vőlegénye.

Brigit az egész játék alatt a kísértő, Máté vigasztalta: ápolta a lelkét, illetve bókolt is neki, hiszen nem titkolta, szeretné, ha több lenne köztük, mint barátság. Úgy tűnik, hatásos volt a közeledése, mivel Brigi végül vele hagyta el a szigetet.

Én nem jutottam volna el idáig egy olyan ember nélkül, aki iránt nem érzek semmit. Még mindig Dusánt szeretem, de én úgy szeretném meghálálni annak az illetőnek, hogy én Mátéval megyek haza – mondta ki Kasza Tibinek.

Forrás
Újabb Régebbi

Kapcsolatfelvételi űrlap